Reklam
Reklam

Kastamonu’da kamyon ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2024 08:15 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde kamyon ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Çaykapı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü öğrenilemeyen 67 ZZ 172 plakalı Ford marka otomobil ile sürücüsü öğrenilemeyen 52 KG 887 plakalı kamyon çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan S.Y. (30), A.Y. (24) ve O.K.Y. (1) yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı

Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken, kaza anı ise yol kenarında bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otomobilin yoldan çıkarak bariyerlere çarptığı ve ters döndüğü görülüyor. Aynı istikamette seyir halindeki kamyon ise ters dönen otomobile çarpıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

GSB Karabük yurdu inşaatında sona gelindi

GSB Karabuk yurdu insaatinda sona gelindi
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Haziran, 2026 15:11 tarihinde yayınlandı
0 0

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Karabük’te yapımı sürdürülen GSB Karabük Yurdu inşaatında çalışmalar son aşamaya ulaştı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yatırım ve İşletmeler Şube Müdürü Nizamettin Yılmaz ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Tamamlandığında 419 gence hizmet verecek modern yurt kompleksinin Karabük’ün barınma kapasitesine önemli katkı sağlayacağını belirten Gençlik ve Spor  İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin güvenli, konforlu ve sosyal imkanları güçlü ortamlarda barınmasının öncelikleri arasında yer aldığını söyledi.

Bakanlığın yatırımlarıyla Karabük’te gençlere daha kaliteli yaşam alanları sunmaya devam ettiklerini ifade eden Güven, inşaat çalışmalarının planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini belirterek yurdun kısa süre içerisinde öğrencilerin kullanımına açılacağını kaydetti.

Yeni yurt kompleksinin hizmete girmesiyle birlikte üniversite öğrencilerinin barınma kapasitesinde önemli bir artış sağlanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin