blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Temmuz, 2024 10:17 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da bir orman yangını daha çıktı

  Kastamonu'da bir orman yangını daha çıktı.

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler yangına karadan ve havadan müdahale ediyor. Olay, Kastamonu'nun Azdavay ilçesi Mehmet Çelebi köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köy mevkiinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda arazöz, itfaiye ekibi ve 1 adet yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler yangını söndürmek için çalışma başlattı. Köydeki evlere yaklaşan yangının ilerleyişini durduran ekipler, alevlerin söndürülmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Yangının elektrik direklerinden kaynaklandığı tahmin ediliyor. Öte yandan, Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde de dün akşam saatlerinde çıkan orman yangının söndürülmesi için ekiplerin çalışmaları sürüyor.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
28 Ocak, 2026 17:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

YÖREMDEN GURME KARABÜK’TE

Karabük’te düzenlenen “Yöremden Gurme” Lezzet Fuarı, Kares Alışveriş Merkezi’nde Karabüklülere kapılarını açtı. 

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel tatların buluştuğu fuar, doğal ve taze ürünleriyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Anadolu’nun zengin mutfak kültürünü yansıtan fuarda; peynir, zeytin, bal, sucuk, baharat çeşitleri, yöresel reçeller, kuruyemişler, sirkeler, soslar ve kahvaltılık ürünler başta olmak üzere birçok lezzet ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Fuarda özellikle kahvaltılık ürünlerde yüzde 30’a varan indirimlerdikkat çekiyor.

SON 4 GÜN KALDI

Kares Alışveriş Merkezi’nin zemin katında kurulan stantlarda gerçekleştirilen “Yöremden Gurme” fuarının, 1 Şubat Pazar günü sona ereceği bildiren Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, lezzet şölenine katılmak isteyen vatandaşlar için fuarda son 4 güne girildiğini vurgulandı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE TÜRKİYE HAVASI

Türkiye’nin 7 bölgesinden getirilen yöresel ürünlerin sergilendiği fuarda; Siirt’ten Batman’a, Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya, Afyon’dan Kahramanmaraş’a kadar birçok il ve ilçenin özgün tatları bir araya geliyor. Ziyaretçiler, hem farklı şehirlerin mutfak kültürlerini tanıma hem de yöresel ürünlerini seyahat etmeden tatma imkanı buluyor.

Fuara yoğun ilgi gösteren Karabüklüler, yöresel lezzetleri uygun fiyatlarla temin etme fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, Anadolu’nun meşhur lezzetlerini Karabük halkıyla buluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Yöremden Gurme” fuarının belirli aralıklarla Karabük’te yeniden düzenleneceğini de ekledi.

Video için tıklayınız.

Bizi sosyal medyadan takip edin