blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu Üniversitesi senato toplantısında öğrenci projeleri ve mezun analizi ele alındı

Kastamonu Üniversitesi senato toplantısında projeler ve öğrencilerin mezuniyet durumları ele alındı.
Kastamonu Üniversitesi Senato Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal başkanlığında Kastamonu Üniversitesi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Atalan, Prof. Dr. Ömer Küçük ve Prof. Dr. Selahattin Kaymakcı ile senato üyeleri katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Üniversitesi bünyesinde proje kültürünün giderek daha da geliştiğini, son periyotta elde edilen akademik ve bilimsel muvaffakiyetlerin birikerek arttığını tabir etti.
Emeği geçen tüm akademik ve idari işçiye teşekkür eden Rektör Topal, Kastamonu Üniversitesi’nin ulusal ve milletlerarası projelerdeki aktifliğini artırmaya devam ettiğini vurguladı.
Toplantının gündeminde, TÜBİTAK tarafından desteklenen 2024-1. Periyot 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri ile ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı. Kelam konusu program kapsamında öğrencilerin bilimsel araştırma süreçlerine etkin iştiraklerinin Kastamonu Üniversitesi’nin akademik vizyonuna katkı sunduğu tabir edildi.
Ayrıca, Kastamonu Üniversitesi Mezunlarının İş Gücü Piyasası Performansına ait tahlil sunumu da toplantıda paylaşıldı. Mezunların istihdam durumu, sektörel dağılımı, mezuniyet sonrası iş bulma müddetleri üzere başlıklarda elde edilen bilgiler senato üyeleriyle ayrıntılı bir halde değerlendirildi.
Toplantı, gündem hususlarının görüşülmesinin akabinde alınan kararlarla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Avcı’dan başkan Terzi ’ye ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Avcı İlçe Başkanı Terzi’ye nevzat ziyaretinde bulundu.
Devrek AK Parti İlçe Teşkilatına yeni atanan Muharrem Terzi’ye nezaket ziyaretinde bulunan Muammer Avcı güzel olsun temennisinde bulundu. AK Parti İlçe Binasında gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili bilgi veren Avcı "Devrek AK Parti ilçe başkanlığına atanan yeni liderimize iyi olsun ziyareti gerçekleştirdik Muharrem liderimiz yeniden oluşturulacak yönetim kurulu ile birlikte memleketimize hoş hizmetler verecektir. Geçmiş devirlerde partimizin çeşitli kademelerinde misyon alan ve aldığı misyonlarda başarılı çalışmalara imzalar atan liderimize yeni misyonunda muvaffakiyetler diliyorum "diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin