Reklam
Reklam

Karabük’te 419 kişilik öğrenci yurdunda çalışmalarda sona yaklaşıldı

karabukte 419 kisilik ogrenci yurdunda calismalarda sona yaklasildi 6gYSJYYE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Karabük’te yapımı sürdürülen 419 kişilik öğrenci yurdu inşaatında sona yaklaşıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yatırım ve İşletmeler Şube Müdürü Nizamettin Yılmaz ile birlikte yurt inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Güven, tamamlandığında 419 öğrenciye hizmet verecek modern yurt kompleksinin Karabük’ün barınma kapasitesine önemli katkı sağlayacağını belirtti.

Gençlerin güvenli, konforlu ve sosyal imkanları güçlü ortamlarda barınmasının öncelikleri arasında yer aldığını ifade eden Güven, Gençlik ve Spor Bakanlığının yatırımlarıyla kentte öğrencilere daha kaliteli yaşam alanları sunmaya devam ettiklerini kaydetti.

İnşaat çalışmalarının planlanan takvim doğrultusunda sürdüğünü aktaran Güven, yurdun en kısa sürede öğrencilerin hizmetine sunulmasının hedeflendiğini bildirdi.

Yeni yurt kompleksinin tamamlanmasıyla birlikte Karabük’te üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacına önemli ölçüde katkı sağlanması amaçlanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KOF-DER’den müzik şölenine davet

kof derden muzik solenine davet 8JQmheLD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Folklor ve Kültür ve Dayanışma Derneği (KOF-DER), 19 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştireceği konser programıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

KOF-DER Başkanı Hikmet Sinan, düzenlenecek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşları konsere davet ederek, “Her telden, her türden müzik şöleni ve Darbuka Ritim Show grubu konserimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.

Türk Halk Müziği eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirileceği programda, Darbuka Ritim Show Grubu da sahne alarak izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunacak.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, 19 Haziran 2026 Cuma günü saat 19.45’te başlayacak. Organizasyona Kozlu ve çevre ilçelerden yoğun katılım olması bekleniyor.

KOF-DER yetkilileri, müziğin birleştirici gücünü paylaşmak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.