Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde eğitim veren Karşıyaka Ortaokulu öğrencisi Zehra Doğan, katıldığı öykü yarışmasında il birincisi oldu.
Edinilen bilgilere göre, 7. sınıf öğrencisi Zehra Doğan, İngilizce öğretmeni Hale Hitit rehberliğinde hazırladığı öyküyle, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği destekli “Know What You Breathe: Mobilizing Communities for Air Quality in the Black Sea Basin (AIRQUEST)” projesi kapsamında düzenlenen “Hava Kirliliği ve Çevreye Etkisi” konulu öykü yarışmasına katıldı.
Zonguldak genelindeki ortaokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada, çevre bilinci ve hava kirliliğinin toplumsal etkileri ele alındı. 130 eser arasından seçilen Zehra Doğan’ın öyküsü; anlatım gücü, içerik derinliği ve verdiği mesaj bakımından jüri tarafından birinciliğe layık görüldü.
Öğrenciye ödül ve belgesi, Ereğli Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Bayram Gökbulut tarafından takdim edildi.


Karşıyaka Ortaokulu il birincisi oldu
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

