Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Mart, 2016 12:24 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir Karabükspor’da Samsunspor Maçı Hazırlıkları

Kardemir Karabbükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz: “Tüm hesaplarımızı yaparak hazırlanıyoruz. Bu yarış Ligin sonuna kadar gidecek”
PTT 1. Lig’in 26. haftasının açılış maçında sahasında Samsunspor’u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
Hasan Doğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde yapılan ve 1,5 saat süren idmanda futbolcular düz koşu ve 5’e 2 çalışması yaptı.
İdman öncesi gazetecilere Samsunspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam Yücel İldiz, cuma günü iki moralli takımın karşılaşması olacağını söyleyerek, puan kaybı yaşamak istemediklerini kaydetti.
“TÜM HESAPLARIMIZI YAPIYORUZ”
Samsunspor’un gurubun iyi takımlarından ve başına kendisinin çok sevdiği teknik direktörün gelmesiyle ayrı bir hava yakaladıklarını kaydeden İldiz, “Cuma günü çok zorlu bir müsabaka oynayacağız. Bizim de içinde bulunduğumuz konum gereği puan kaybına tahammülümüz yok. Bütün zorlukların üstesinden gelmeliyiz. Tüm hesaplarımızı yapıyoruz. Cuma günü son derece zorlu bir müsabakadan kazanmak adına her şeyi yapacağız. Diğer takımlar gibi Samsunspor’a saygı duyuyoruz” dedi.
“BU YARIŞ SON HAFTALARA KADAR GİDECEK”
Bu hafta oynanacak olan Adana derbisinde beklentilerinin olup olmaması yönünde bir soruya ise İldiz, “Şu anda bulunduğumuz konum gereği kendi müsabakalarımızı kazanmamız yetiyor. Kendi maçlarımıza odaklandık ve iç saha maçlarında kayıp yaşamak istemiyoruz. 9 final maçımız var. Rakiplerimizin maçları kendi aralarında. Bu yarış son haftalara kadar gidecek. Bu nedenle biz kendi müsabakalarımız çok önemli” diye kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu adliyesinde hsk kararnamesi 7 isim gitti 4 isim geldi XceHuRTv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu adliyesinde HSK kararnamesi: 7 isim gitti, 4 isim geldi

HSK’nin 4 bin 967 hâkim ve savcıyı kapsayan 2026 Yılı Ana Kararnamesi’nde, Bolu Adliyesinden 7 yargı mensubu başka illere tayin edilirken kente 4 yeni isim atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından hazırlanan 2026 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi yayımlandı. Türkiye genelinde 4 bin 967 hakim ve savcının görev yerini değiştiren kararname kapsamında, Bolu Adliyesinde de önemli değişiklikler yaşandı. Kararname ile Bolu’da görev yapan 7 hakim ve savcının tayini farklı illere çıkarken, kente 4 yeni isim atandı.

Bolu’dan giden isimler

Kararnameye göre Bolu Adliyesinde görev yapan ve tayini çıkan isimler ile yeni görev yerleri şu şekilde sıralandı: Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atandı. Bolu Hâkimi Aslıhan Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Hatice Kul Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına tayin oldu. Bolu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Ebru Üstünbaş, Ordu Cumhuriyet Savcılığı görevine getirildi. Bolu Hakimi Fatma Çiçek Bağcı, Elazığ Hakimliğine atandı. Bolu Hakimi Buket Sarışen, Konya Hakimliğine tayin edildi.

Bolu’ya atanan isimler

Farklı illerden Bolu Adliyesi kadrosuna dahil olan ve görevlerine başlayacak isimler ise şunlar oldu: İskenderun Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mahir Taştimur, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atandı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Osman Belen, Bolu Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine getirildi. Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Yusuf Erkan Bezgin, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı. Hatay Cumhuriyet Savcısı Furkan Hekimoğlu, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin