Karabük Postası tarafından
26 Eylül, 2018 08:46 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kardemir Karabükspor, Körfez maçına hazır 

Spor Toto 1. Lig ekiplerin Kardemir Karabükspor yarın sahasında oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu müsabakasının hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-mavili takım, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda yarın saat 14.30'da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda Körfez SK ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Levent Açıkgöz yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, futbolcular ilk bölümde ısınma hareketleri ve dinamik streching, ikinci bölümde koordinasyon ve dar alanda pas çalışması, son bölümde ise taktik çalışma yaparak antrenmanı sonlandırdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Karakaş, “Yenice ıhlamur balının AB’den coğrafi işaret alması gurur kaynağı”

Yenice Belediye Başkanı Serkan Karakaş, ilçeye mahsus ıhlamur balının Avrupa Birliği tarafından coğrafik işaret tescili almasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.
Karakaş, yaptığı açıklamada, Yenice’nin isminin bir defa daha memleketler arası arenada duyulduğunu söz ederek, "Avrupa Birliği’nin coğrafik işaret tesciliyle ıhlamur balımız artık dünya pazarlarında hak ettiği pahaya yine kavuşuyor. İlçemiz için tarihî bir gün yaşıyoruz" dedi.
Projeye emek veren tüm kurumlara teşekkür eden Karakaş, "Başta Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Bey olmak üzere, Valimize, milletvekillerimize ve Kaymakamımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıyeten süreç boyunca dayanak veren tüm sivil toplum kuruluşlarımıza ve üreticilerimize de şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Karakaş, Yenice’nin doğal eserlerinin memleketler arası tanınırlığının artmasının bölge iktisadına kıymetli katkı sağlayacağını tabir etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin