Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ekim, 2015 11:54 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir Karabükspor, Adana Demirspor Maçına Hazırlanıyor

Kardemir Karabükspor, PTT 1. Lig’in 7. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.
PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, ligin 7. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Hasan Doğan Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürürken, takımın teknik sorumlusu Levent Açıkgöz yönetiminde yaklaşık bir buçuk saat süren antrenman yaptı.
5’e 2 top kapma çalışmasının ardından çift kale maç yapan oyuncuları, Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti.
Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, eski teknik direktör Hüseyin Kalpar ile Ankara’da bir değerlendirme gerçekleştirdiklerini ve ardından da karşılıklı anlaşılarak sözleşmelerin feshedildiğini söyledi.
Tankut, “Hüseyin hoca ve ekibi şehrimizden ayrıldılar, kendilerine teşekkür ediyoruz. Hüseyin Kalpar bu ligin en iyi hocalarından biriydi, hiç kimsenin en ufak bir tereddütü yoktu ama olmadı, maya tutmadı. Kendisi de farkındaydı, biz de farkındayız, taraftar da farkında, futbolcu da farkında. İnşallah bize uyum sağlayacak, başarıdan başarıya koşturacak bir hoca bulacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Mayıs, 2026 13:26 tarihinde yayınlandı
0

KARABÜK BELEDİYESİ’NDEN KARABÜKLÜ ŞAİRE VEFA

Karabük Belediyesi, kentin kültürel hayatına uzun yıllar emek veren emekli matematik öğretmeni ve şair Osman öğretmen için anlamlı bir vefa programı gerçekleştirdi. Şiir ve müziğin buluştuğu etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı.

1949 yılında Karabük’te dünyaya gelen ve uzun yıllar öğretmenlik mesleğini sürdüren 77 yaşındaki şair, eğitim hayatındaki katkılarının yanı sıra kaleme aldığı şiirlerle de Karabük’ün kültürel hafızasında önemli bir yer edindi. İki şiir kitabı bulunan sanatçı; eserlerinde insan sevgisi, toplumsal duyarlılık ve hayatın içinden duyguları işleyerek birçok kişiye ilham oldu.

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen programda müzik dinletisi gerçekleştirilirken, öğrencileri de Osman öğretmenlerini yalnız bırakmadı. Öğrenciler, şairin eserlerinden şiirler seslendirerek programa anlam kattı.

BAŞKAN ÇETİNKAYA: “SANATÇILARIMIZA HAYATTAYKEN SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, toplumun kültürel hafızasını oluşturan sanatçılara sahip çıkmanın önemli olduğunu belirterek, “Şehrimizin değerlerine vefa göstermeyi çok kıymetli buluyoruz. Osman öğretmenimiz yalnızca yetiştirdiği öğrencilerle değil, eserleriyle de Karabük’ün kültürel hayatına önemli katkılar sunmuş kıymetli bir ismimizdir. Sanatçılarımıza ve büyüklerimize hayattayken sahip çıkmak, onların emeklerini yaşatmak hepimizin sorumluluğudur” ifadelerini kullandı.

DOĞUM GÜNÜNDE ANLAMLI SÜRPRİZ

Etkinlikte ayrıca 15 Mayıs doğum günü dolayısıyla sanatçıya sürpriz pasta hazırlanırken, Karabük Belediyesi tarafından “Hayat Ağacı” hediye edildi. Samimi atmosferde gerçekleşen programda duygu dolu anlar yaşandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin