blank
Ramazan Öztürk tarafından
30 Haziran, 2024 12:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karaoğlu Ailesinin Mutlu Günü

Karabük Birlik Medya Ticaret Limited Şirketi’nin sahiplerinden Sedat ve Serap Karaoğlu çiftinin oğlu Kaan Can ile Benay (Sesbakan) Karaoğlu, dünya evine girdi.

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu (TTOK) Safranbolu Havuzlu Asmazlar Konağı’nda gerçekleştirilen tören ile  Kaan Can ve Benay Karaoğlu bir ömür boyu sürecek birlikteliklerine ilk adımlarını attılar. Betül ve Nadir Sesbakan çiftinin güzel kızı Benay Sesbakan, Karaoğlu Ailesinin gelini oldu. Gelin ve damat, yaşadıkları bu mutlu günü dostları ve aileleriyle birlikte kutladı. Nikah törenine, Karabük AK Parti Milletvekilleri Cem Şahin, Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, KARDEMİR Enerji AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı önceki dönem Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve yöneticileri, basın mensupları ile çok sayıda dost ve sevenleri katıldı. Çiçeği burnundaki çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sinop’ta acil serviste patlama: 1 hemşire yaralandı

Sinop’un Türkeli ilçesinde bulunan 20 yataklı Devlet Hastanesi’nin acil servis kısmında meydana gelen patlamada bir hemşire yaralandı.
İlk belirlemelere göre kimyasal unsurların neden olduğu bedellendirilen patlamada, serviste vazifeli hemşire Damla G. B. yaralandı. Olayın akabinde hastaneye çok sayıda itfaiye ve emniyet grubu sevk edildi. Yaralı hemşireye birinci müdahale hastanede misyonlu hekimler tarafından yapılırken, daha sonra Samsun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi’ne sevk edildi. Patlama sonrası rastgele bir riskin önüne geçebilmek ismine hastane önlem emelli boşaltıldı. Emniyet güçleri ise hastane etrafında güvenlik tedbirleri aldı.

Kaymakamlıktan açıklama
Türkeli Kaymakamlığı, 1 Haziran 2025 gecesi saat 23.30 sularında Türkeli Devlet Hastanesi’nde yaşanan olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Türkeli Devlet Hastanesi’nde vazifeli sıhhat çalışanımız; hastanede bulunduğu sırada tıbbi dolum sırasında gerçekleşen parlamayla birlikte şişenin patlaması sonucu yaralanmıştır. Birinci müdahalesi hastanede yapılan sıhhat çalışanımız, yanık ünitesi bulunan bir merkez olan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmiştir. Olayla ilgili olarak gerekli idari ve isimli soruşturma başlatılmış olup süreç, ilgili kurumlar tarafından titizlikle yürütülmektedir. Kamuoyuna hürmetle duyurulur."

Bizi sosyal medyadan takip edin