blank
Ramazan Öztürk tarafından
30 Haziran, 2024 12:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karaoğlu Ailesinin Mutlu Günü

Karabük Birlik Medya Ticaret Limited Şirketi’nin sahiplerinden Sedat ve Serap Karaoğlu çiftinin oğlu Kaan Can ile Benay (Sesbakan) Karaoğlu, dünya evine girdi.

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu (TTOK) Safranbolu Havuzlu Asmazlar Konağı’nda gerçekleştirilen tören ile  Kaan Can ve Benay Karaoğlu bir ömür boyu sürecek birlikteliklerine ilk adımlarını attılar. Betül ve Nadir Sesbakan çiftinin güzel kızı Benay Sesbakan, Karaoğlu Ailesinin gelini oldu. Gelin ve damat, yaşadıkları bu mutlu günü dostları ve aileleriyle birlikte kutladı. Nikah törenine, Karabük AK Parti Milletvekilleri Cem Şahin, Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, KARDEMİR Enerji AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı önceki dönem Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve yöneticileri, basın mensupları ile çok sayıda dost ve sevenleri katıldı. Çiçeği burnundaki çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
28 Ocak, 2026 17:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

YÖREMDEN GURME KARABÜK’TE

Karabük’te düzenlenen “Yöremden Gurme” Lezzet Fuarı, Kares Alışveriş Merkezi’nde Karabüklülere kapılarını açtı. 

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel tatların buluştuğu fuar, doğal ve taze ürünleriyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Anadolu’nun zengin mutfak kültürünü yansıtan fuarda; peynir, zeytin, bal, sucuk, baharat çeşitleri, yöresel reçeller, kuruyemişler, sirkeler, soslar ve kahvaltılık ürünler başta olmak üzere birçok lezzet ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Fuarda özellikle kahvaltılık ürünlerde yüzde 30’a varan indirimlerdikkat çekiyor.

SON 4 GÜN KALDI

Kares Alışveriş Merkezi’nin zemin katında kurulan stantlarda gerçekleştirilen “Yöremden Gurme” fuarının, 1 Şubat Pazar günü sona ereceği bildiren Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, lezzet şölenine katılmak isteyen vatandaşlar için fuarda son 4 güne girildiğini vurgulandı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE TÜRKİYE HAVASI

Türkiye’nin 7 bölgesinden getirilen yöresel ürünlerin sergilendiği fuarda; Siirt’ten Batman’a, Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya, Afyon’dan Kahramanmaraş’a kadar birçok il ve ilçenin özgün tatları bir araya geliyor. Ziyaretçiler, hem farklı şehirlerin mutfak kültürlerini tanıma hem de yöresel ürünlerini seyahat etmeden tatma imkanı buluyor.

Fuara yoğun ilgi gösteren Karabüklüler, yöresel lezzetleri uygun fiyatlarla temin etme fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, Anadolu’nun meşhur lezzetlerini Karabük halkıyla buluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Yöremden Gurme” fuarının belirli aralıklarla Karabük’te yeniden düzenleneceğini de ekledi.

Video için tıklayınız.

Bizi sosyal medyadan takip edin