Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Temmuz, 2024 08:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karadeniz Ereğli’de patlama sesi sonrası kaldırımdan yükselen buhar korkuttu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir fabrikanın boru hattında meydana geldiği tahmin edilen patlama sonrası menfezden yükselen buhar, vatandaşları korkuttu.
Karadeniz Ereğli ilçesinde bir fabrikanın yüksek buhar dağıtım boru hattında meydana geldiği değerlendirilen patlama paniğe neden oldu. Devrek yol ayrımında bulunan sitim (yüksek buhar) borularından patlama sesleri duyuldu. Menfezden buhar yükselirken, patlamanın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre olayda can kaybı yaşanmazken, çevreye güvenlik şeridi çekildi. Patlama sesi, Ereğli’nin pek çok noktasından duyuldu.
Fabrika yetkilileri, olayın nedeninin araştırıldığını ve durumun kontrol altına alındığını belirtti. Yetkililer ayrıca, patlamanın neden olduğu maddi hasarın tespiti ve gerekli onarım çalışmalarının başlatıldığını duyurdu.
Bölge sakinleri ise, patlamanın ardından büyük korku yaşadıklarını ve evlerinden dışarı çıktıklarını ifade ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Aralık, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tokat Belediyesi’nde dinleme cihazı soruşturmasında 2 kişi tutuklandı

Tokat Belediyesi’ne ait Canikli Konağı’nda yapılan kontrollerde dinleme cihazı bulunmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında biri dışarıdan hizmet veren, biri belediye personeli iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tokat belediyesi’nde güvenlik birimlerince yapılan kontrollerde Canikli Konağı’nda bir dinleme cihazı tespit edildi. Durumun bildirilmesi üzerine Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde adli ve teknik inceleme başlatıldı, konak güvenlik altına alındı. Soruşturma kapsamında belediye personellerinin de ifadeleri alındı. Olayla ilgili gözaltına alınan dışarıdan belediyeye bilgi işlem hizmeti veren E.Y. ile belediye bilgi işlem personeli Y.Y., adliyeye sevk edilmelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin