Reklam
Reklam

Karadeniz Ereğli’de Acheron amfi tiyatro yaz konserleri başladı

karadeniz ereglide acheron amfi tiyatro yaz konserleri basladi WVzpkXLy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ağustos, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Cennet-Cehennem Ağzı Mağaraları içerisinde bulunan tarihi Acheron Amfi Tiyatro, özel teşebbüsle restore edilerek yine hizmete açıldı. Onarımın akabinde başlatılan “Acheron Sahne Yaz Konserleri” kapsamında ünlü müzik kümesi Dedublüman sahne aldı.

Konser, 3M firması ve işletmeci Serkan Ağaç iş birliğiyle düzenlenirken, Ereğlili müzikseverler unutulmaz bir gece yaşadı.

İşletmeci Serkan Ağaç, yaptığı açıklamada,

“Amacımız Acheron Amfi Tiyatro’yu kültür ve sanat hayatına kazandırmak. Hem ilçemize gelen turistlere tarihi ve doğal güzelliklerimizi tanıtmak hem de sanatseverlere farklı bir atmosferde konser tecrübesi yaşatmak istiyoruz. Yaz boyunca çeşitli etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

3M firmasının sahibi Mehmet Sarıoğlu ise,

“Böylesine değerli bir tarihi yerde düzenlenen etkinliklere takviye vermekten gurur duyuyoruz. Ereğli’nin kültür ve turizm potansiyeline katkı sağlamak istiyoruz. Bu tıp tertiplerin ilçemizi hem sanatsal hem de ekonomik açıdan canlandıracağına inanıyoruz” tabirlerini kullandı.

Acheron Sahne Yaz Konserleri’nin önümüzdeki günlerde de süreceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.