Reklam
Reklam

Karabük’ün 28 Mahallede Spor Alanları Yenileniyor

erman
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2025 16:04 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, kentteki 28 mahallede spor alanları modernize edilerek vatandaşların kullanımına sunulacak.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın girişimleriyle hayata geçirilen iş birliğiyle, mevcut sahalar estetik ve işlevsel açıdan iyileştirilerek spor donatılarıyla zenginleştirilecek. Proje ile özellikle çocukların ve gençlerin spora daha kolay erişimi sağlanırken, ailelerin de birlikte vakit geçirebileceği sosyal alanların artırılması hedefleniyor.

Mahalle ölçeğinde planlanan yatırımların, sporu günlük yaşamın doğal bir parçası haline getirmesi amaçlanıyor. Protokol doğrultusunda yapılacak çalışmalarla, spor alanları hem görsel hem de teknik açıdan yenilenecek.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 28 mahalleyi kapsayan yatırımla Karabük’te spor altyapısının güçleneceğini belirtti.

Çetinkaya, “Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin nitelikli ortamlarda spor yapabilmesini önemsiyoruz. Ailelerimizin de birlikte vakit geçirebileceği sosyal alanları güçlendiriyoruz. Karabük’te sporu tabana yaymak, gençlerimizi sporun birleştirici ruhuyla buluşturmak bizim için çok kıymetli” dedi.

Projeye verdikleri desteklerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk’e, Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’a ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’a teşekkür eden Çetinkaya, çalışmaların en kısa sürede başlayacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da fuhuş operasyonu: 1 gözaltı

kastamonuda fuhus operasyonu 1 gozalti B6xf1AHx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Bozkurt ilçesinde tespiti yapılan bir adrese fuhuş operasyonu düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda dijital materyaller ele geçirildi. 1 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alınırken, 5 mağdur kadın da kurtarıldı.

Şüpheli şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin