Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Ekim, 2021 11:31 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’teki parklarda bakım onarım çalışması

Karabük Belediyesi tarafından şehir genelinde bulunan parklar ile mesire alanlarında bakım onarım çalışmaları yapılmaya başlandı. Bilindiği gibi şehir genelinde bulunan bir çok park kendini bilmez vatandaşlar tarafından tahrip edilmiş ve  parklarda kamu zararı meydana gelmişti. Belediye ekipleri hem tahrip edilen parklarda hem de mesire alanlarında bakım onarım çalışması yaparken, kırılan üniteleri  değiştiriyor,  boyama ve döşeme işlemleri yapıyor.

BAŞKAN VERGİLİ; “BU TESİSLERİ KULLANIRKEN

HEPİMİZİN ORTAK MALI OLDUĞUNU UNUTMAYINIZ”

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Siz değerli hemşerilerimizden ricamız; bu tesisleri kullanırken hepimizin ortak malı olduğunu unutmamanız” diyerek daha önce parklarda yapılan tahribatlara dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada koy yolunda heyelan H3OhvVy2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da köy yolunda heyelan

Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin