Devrek’te Meslek Lisesi Öğrencileri tarafından çeşitli alanlarda sergi açıldı
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde eğitim öğretim alanlarında faaliyetlerini sürdüren Devrek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından çeşitli alanlarda sergi açıldı.
Cumhuriyet Alanında gerçekleştirilen ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Kapsamında Mesleki Eğitim Politikası Belgesi içeriğine Devrek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilçedeki ortaokul 7 ve 8 sınıf öğrencilerine yönelik alan ve dallarının sergisinde 6 kategoriden oluşan sergi davetliler tarafından büyük beğeni topladı.
Sergilenen alanlar içinde Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanı, Moda Tasarım Teknolojileri Alanı, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı, Bilişim Teknolojileri Alanı, Muhasebe ve Finansman Alanı ile Yiyecek ve İçecek Alanları yer aldı.


0
0
Devrek’te Meslek Lisesi Öğrencileri tarafından sergi açıldı
0
0
Amasya’da köy yolunda heyelan
Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.
Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

