Karabük’te yaklaşık 4 saat evvel çıkan orman yangınını denetim altına alma çalışmalar hem havadan hem de karadan sürüyor.
Arıcak köyü mevkiindeki ormanlık alanda şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye, arazöz, su tankerleri sevk edildi. Yaklaşık 4 saattir devam eden yangına 51 araç, 3 helikopter ve 161 işçi ile müdahale ediliyor.
Zaman vakit rüzgarın tesiriyle alevlerin yayılmasına neden olan yangını denetim altına alma çalışmaları hem havadan hem de karadan müdahalelerle sürüyor.


7
Karabük’teki orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor
76
Kastamonu’da fuhuş operasyonu: 1 gözaltı
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Bozkurt ilçesinde tespiti yapılan bir adrese fuhuş operasyonu düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda dijital materyaller ele geçirildi. 1 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alınırken, 5 mağdur kadın da kurtarıldı.
Şüpheli şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

