blank
Asuman Doğan tarafından
18 Ocak, 2026 13:06 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Yüzmede Tarihi Başarı

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen 2026 Türkiye Paletli Yüzme Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri kapsamında Karabük adına tarihi bir başarıya imza atıldı.

Paletli yüzme açık su yarışlarında 50 metre su üstü kategorisinde mücadele eden Muhammed Fatih Lord, 26.68’lik derecesiyle rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu ve altın madalyanın sahibi oldu.

Bu önemli başarıyla Karabük, yüzme branşında tarihinde ilk kez Türkiye Şampiyonluğu sevinci yaşadı. Elde edilen derece, hem il spor tarihi hem de Türk sualtı sporları adına büyük bir gurur kaynağı olarak kayıtlara geçti.

Şampiyona sonrası açıklamalarda bulunan Antrenör Kahraman Demir, Konya’da düzenlenen organizasyonun önemine dikkat çekerek, “Sporcumuz Muhammed Fatih Lord’un 50 metre su üstünde 26.68’lik derecesiyle Türkiye Şampiyonu olması bizler için tarifsiz bir gurur. Disiplinli çalışma, doğru planlama ve yüksek mücadele ruhu bu başarıyı getirdi” ifadelerini kullandı. Muhammed Fatih Lord’un ailesi ise başta spor kulübü olmak üzere kendilerine her zaman destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü, antrenörler, yöneticiler ve tüm destekçilere teşekkür ederek, elde edilen bu başarının Karabük ve ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ettiklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Çorum’da otomobil ile motokuryenin çarpıştığı kazada bir sürücü yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Binevler Kavşağı’ndaki trafik ışıklarında T.K. yönetimindeki otomobil ile E.S. idaresindeki motosiklet çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazanın ardından her iki araçta da maddi hasar oluştu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.