Reklam
Reklam
bartinda afet konutlarinda cikan yangin panige neden oldu ZrimtwKh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da afet konutlarında çıkan yangın paniğe neden oldu

Bartın’da iki katlı afet konutlarında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kumluca beldesi Akörensöküller köyü Düzyer Mahallesi’ndeki 2 katlı afet konutlarının üst katında oturan Kezban Özkaynak, sobayı tutuşturduktan sonra zihinsel engelli torunu Özkan ile komşusuna gitti. Babaanne ve torun, evlerinin bulunduğu bölgeden yükselen dumanlar nedeniyle büyük panik yaşadı. Alev ve dumanı fark eden komşuların ihbarı üzerine ise bölgeye çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Alev alev yanan ev ve çatısı ekipler tarafından söndürüldü.

Evde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, şans eseri yanmaktan kurtulan babaane ve torunu ise büyük üzüntü yaşadı.

Sobadan çıktığı tahmin edilen yangın ile ilgili inceleme sürüyor

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin