Reklam
Reklam

Karabük’te Yürüyen Merdiven Tabelaları Vatandaşları Şaşkına Çevirdi

2222
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Ağustos, 2025 10:51 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Şehir merkezindeki yürüyen merdivenlerin yanında yer alan çelişkili uyarı tabelaları, vatandaşlarda kafa karışıklığına yol açtı.

Bir yanda “Yürüyen merdivene 10 kişiden fazla binilmemelidir” uyarısı yer alırken, hemen yanında bulunan “Dikkat! Yüksek Gerilim – Yaklaşma” tabelası vatandaşların tedirgin olmasına neden oldu.

Yürüyen merdivenleri kullanmak isteyen bazı vatandaşlar yüksek gerilim uyarısını görünce geri adım atarken, bazıları ise kafası karışmış bir şekilde merdiveni kullanmaya devam etti. Uyarıların birlikte yer alması, özellikle yaşlılar ve çocuklu aileler başta olmak üzere birçok kişide endişe yarattı.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Hem binmeyin deniyor, hem yaklaşmayın… Peki biz ne yapacağız?” diyerek yetkililerden açıklama bekliyor. Bir vatandaş ise, “Yüksek gerilim varsa niye açık? Açık olacaksa niye böyle bir tabela var? İnsan ister istemez korkuyor,” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar tabelaların yeniden gözden geçirilmesini ve daha açık, anlaşılır uyarılarla değiştirilmesini istiyor. Özellikle güvenlik açısından çelişkili ifadelerin bulunduğu alanların bir an önce düzenlenmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da fuhuş operasyonu: 1 gözaltı

kastamonuda fuhus operasyonu 1 gozalti B6xf1AHx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Bozkurt ilçesinde tespiti yapılan bir adrese fuhuş operasyonu düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda dijital materyaller ele geçirildi. 1 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alınırken, 5 mağdur kadın da kurtarıldı.

Şüpheli şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin