Karabük Postası tarafından
23 Temmuz, 2023 14:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te YKS’de 10 Öğrenci İlk Binde

2023 Yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük''ün  YKS başarı durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş yaptığı değerlendirmede, "Okullardan aldığımız YKS sonuçları doğrultusunda ilimiz genelinde ilk bin içerisinde 10 öğrencimizin yer aldığını tespit ettik. Sınav sonuçları Ölçme ve Değerlendirme Merkezimiz tarafından analiz edilecektir. İlk verilere göre ilimizde öğrencilerimizin kitlesel başarı grafiğinin de yükseldiğini göstermektedir. Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılarıyla temayüz etmiş ilimiz başarılarını istikrarlı bir şekilde devam ettirmektedir. Elde edilen bu başarılar ile kendilerine daha iyi bir gelecek inşa etmek için değerli öğretmen ve velilerimizin özverili çalışmaları ve destekleri ile sınavlara hazırlanan öğrencilerimizin kendilerine sunulan imkânları en iyi şekilde değerlendirdiğini görmekteyiz. Bu kapsamda öncelikle geleceğimizin mimarı öğrencilerimizi kutluyor, maarif teşkilatımızın başkahramanları öğretmenlerimize teşekkür ediyor, büyük özveri ve fedakârca görevlerini en iyi şekilde ifa eden idarecilerimizi tebrik ediyor, bizlerin en büyük paydaşı velilerimize de teşekkür ediyorum. Tercih aşamasında öğrencilerimize kendi okullarında rehberlik öğretmenlerimiz yardımcı olacaklardır. Rehberlik öğretmeni olmayan okullarımız için ise Karabük Rehberlik Araştırma Merkezi bünyesinde görevli rehberlik öğretmenlerimiz tarafından tercih danışmanlığı yapılacaktır. Bu konuyla ilgili tüm görevlendirmeler yapılmış olup, öğrencilerimizin YKS tercihlerinin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi. (Haber Merkezi)  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Makas, Konuralp’de yapılan denetime katılarak esnafları ziyaret etti

Düzce Valisi Mehmet Makas, Konuralp bölgesinde yürütülen güvenlik ve asayiş uygulamalarını yerinde incelemek amacıyla trafik ve jandarma ekiplerinin denetim noktalarını ziyaret etti.
Denetim noktalarında görevli personelden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mehmet Makas, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen uygulamaların aralıksız sürdürüldüğünü vurguladı. Özellikle trafik güvenliği, asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik denetimlerin önemine dikkat çeken Makas, sahada görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Programı kapsamında Konuralp bölgesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Makas, işletme sahipleriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Makas, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti. Vali Makas, ziyaretleri sırasında bölgede bulunan Düzce Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla da sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin ve vatandaşların görüşlerini dinleyen Makas, Konuralp’in hem tarihi hem de sosyal yapısıyla Düzce için önemli bir merkez olduğunu belirterek, bölgenin gelişimine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin