Reklam
Reklam
213
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Temmuz, 2025 15:37 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te yangından yaralı kurtarılan saksağana belediye başkanı makamında bakıyor

Karabük’te meydana gelen orman yangınlarında ekipler tarafından alevlerin arasından kurtarılan saksağan yavrusu, Karabük Belediyesinde bakıma alındı.

Yaralı yavru saksağan zaman zaman Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın makamına da misafir oluyor. Henüz uçmayan ve yuvasız kalan yavruya belediye personeli de büyük bir özenle bakıyor.

Başkan Çetinkaya, doğaya ve tüm canlılara sahip çıkmanın insani bir sorumluluk olduğunu belirterek, “Yangınlarla sadece ağaçları değil, birçok canlının yuvasını da kaybettik. Bu küçük misafirimiz, bize emanet. Ona elimizden gelen en iyi şekilde bakacağız” dedi.

Saksağan yavrusu, sağlık durumu uygun hale geldiğinde doğal yaşam alanına geri bırakılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda aranan 1 sahis yakalandi Ufn5GwSw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da aranan 1 şahıs yakalandı

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimde hakkında yakalama kararı bulunan 1 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirile denetimde, bin 292 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılırken, 331 araç kontrol edildi. Denetimlerde çeşitli suçlardan aranması bulunan 1 şahıs yakalanırken, trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 7 araca idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, ekiplerin yaptığı kontrollerde 2 iş yeri ile 8 şahsa, 5326 Sayılı Kabahatler

Bizi sosyal medyadan takip edin