Karabük’te samanlık ve odunluk yangında küle döndü - Karabük Haber Postası
saman
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 09:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te samanlık ve odunluk yangında küle döndü

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde samanlık ve odunlukta çıkan yangın hasara yol açtı.

Yangın, Kapucu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adem K.’ye ait samanlık ve odunlukta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, samanlık ve odunluğu tamamen sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında samanlık ve odunluk kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxax 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Nisan, 2026 10:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da çocuklar için 23 Nisan etkinliği

Safranbolu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar için geniş kapsamlı bir kutlama programı hazırladı. Safranbolu Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler çerçevesinde, Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde 23 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek olan programda çocuklar, gün boyu sürecek farklı aktivitelerle bayramın tadını çıkaracak.

Kutlama programı kapsamında kurulacak olan atölyelerde çocuklar seramik, ebru sanatı, taş boyama ve zeka oyunları gibi farklı alanlarda hem eğlenecek hem de yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak. Saat 14.00 ve 16.00’da iki ayrı seans halinde sahnelenecek olan “Gösteri Fabrikası” ile çocuklara unutulmaz anlar yaşatılması hedeflenirken, etkinlik alanı gün boyunca palyaço gösterileri, maskotlar eşliğinde oyunlar, baskılı balon dağıtımı ve çeşitli sürprizlere ev sahipliği yapacak.

Günün finalinde ise Safranbolu Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Müzik Okulu’nun kursiyerleri sahne alacak. Belediye bünyesinde açılan kurslarda eğitim gören yetenekler, saat 18.00’de başlayacak konserle ilk büyük sahne deneyimlerini yaşayarak bayram coşkusunu zirveye taşıyacak.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, tüm çocukları ve ailelerini 23 Nisan coşkusunu hep birlikte paylaşmak üzere Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’ne davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin