Karabük'te Polis haftası kutlanmaları başladı - Karabük Haber Postası
POL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2024 13:17 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Polis haftası kutlanmaları başladı

Karabük’te Türk Polis Teşkilatı’nın 179’uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Karabük Valiliği bahçesinde başlayan törende İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse ve Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Vekili Cem Yelep’in çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

AW179357 01 jpg
Törende konuşan Emniyet Müdürü Köse, Türk polis teşkilatının her şart ve koşulda her türlü suç ve suç oluşumları ile şer odaklarının üzerine cesaretle gittiğini söyledi. Köse, konuşmasında, “Bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de milletimizin huzur ve güven ortamının teminatı olmakta kararlıdır. Aziz milletimizin gönlünde hak ettiği güveni kazanan ve bu güvene layık olabilmek için çağın getirdiği yenilikler başta olmak üzere her türlü bilgi ve teknolojiden istifade ederek yetişmiş nitelikli personelimiz ile halkımıza profesyonel bir güvenlik hizmeti sunmak, köklü bir geçmişe sahip teşkilatımızın dün olduğu gibi bugün de asli ve temel hedeflerinden bir tanesidir.” ifadelerinde bulundu.
Törene, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile emniyet teşkilatıkatıldı.

AW179357 03 jpg

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
safranbolu tso yorex fuarinda yoresel urunlerini tanitti iCzqzQOq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu TSO, YÖREX Fuarı’nda yöresel ürünlerini tanıttı

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na Batı Karadeniz Kalkınma Birliği ile birlikte katılarak bölgenin yöresel ürünlerini tanıttı.

Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların yer aldığı fuarda Safranbolu standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Fuarda, Safranbolu’nun coğrafi işaretli ürünleri başta olmak üzere yöresel lezzetler katılımcıların beğenisine sunuldu.

Erol Altuntepe, yaptığı açıklamada, bu tür organizasyonların yerel üreticilerin tanıtımı ve ürünlerin ulusal pazarda bilinirliğinin artırılması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nın hem ticari bağlantılar kurmak hem de kültürel değerleri geniş kitlelere ulaştırmak adına önemli bir platform olduğunu ifade eden Altuntepe, Safranbolu’nun değerlerini tanıtmaya yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Fuar süresince Safranbolu standını ziyaret eden katılımcılara ürünler hakkında bilgi verilirken, bölgenin turizm potansiyeli de tanıtıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin