blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2024 13:01 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te iki ayrı uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Karabük’te yapılan iki ayrı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin” önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde yürütülen istihbarı ve saha faaliyetlerinde çerçevesinde operasyon düzenlendi. İl merkezinde A.T’nin yapılan üst aramasında, 60 sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak” suçundan adli işlem yapıldı. İl merkezinde yapılan bir diğer operasyonda da S.A.A.’nın üzerinde yapılan aramada 219,43 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti”, “uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak” suçlarından adli işlem yapılırken, zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gümüşhane’nin yüksek kesimleri kara teslim oldu

Gümüşhane’nin yüksek kısımlarında kar yağışı tesirli oldu. Yaylalar beyaza büründü.
Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Kadırga ve Kazıkbeli Yaylaları ile Torul ilçesine bağlı Yücebelen Yaylası kara teslim oldu. Dün akşam saatlerinde tesirli olan soğuk hava dalgası ve yağmur, bugün yerini kar yağışına bıraktı. Yaylalar kısa müddette beyaza bürünürken, kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye ulaştı.
Kadırga Yaylası’nda esnaflık yapan Galip Gülbahar, "Bugün 12 Ekim, Kadırga Yaylası’nda kar yoğunluğunu arttırarak devam ediyor. Meteoroloji uyarmıştı aslında, şu anda ağır bir kar yağışı var. Yollarda 5-6 santimetre kar var, yollar ulaşıma her an kapanmak üzere" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin