Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ekim, 2023 15:02 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları başladı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları Karabük‘te çelenk sunumu ile başladı.

Karabük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı çelenk sunma töreni ile başladı. Yenişehir tören alanında düzenlenen programa, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. İsmail Gökcek, il protokolü, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Vali Yavuz ve Belediye Başkanı Vergili tarafından çelenk sunumu ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile son buldu.
Daha sonra 5000 Evler Şehitliği’nde devam eden programda şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Yapılan duanın ardından Vali Fuat Gürel ve beraberindeki il protokolü tarafından şehitliklere karanfil bırakıldı. (İHA)

Haber Videosu İçin Tıklayınız!

WhatsApp Image 2023 10 28 at 14.59.56 jpeg WhatsApp Image 2023 10 28 at 14.59.55 jpeg WhatsApp Image 2023 10 28 at 14.59.56 1 jpeg

Bizi sosyal medyadan takip edin
d 4
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
12 Haziran, 2026 13:29 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de döner ve fast food İşletmeleri denetlendi

Yenice ilçesinde faaliyet gösteren döner ve fast food işletmeleri, zabıta ekipleri tarafından denetlendi. Vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde iş yerlerinin çeşitli kriterlere uygunluğu kontrol edildi.

Denetimler kapsamında gıda ürünlerinin muhafaza koşulları, işletmelerdeki hijyen standartları, ürünlerin son kullanma tarihleri, iş yeri düzeni ve fiyat etiketi uygulamaları titizlikle incelendi. Kurallara uygun faaliyet gösteren işletmelere teşekkür edilirken, gerekli görülen konularda işletme sahiplerine bilgilendirme ve uyarılarda bulunuldu.

Yetkililer, halk sağlığının korunmasının öncelikli hedefleri arasında yer aldığını belirterek, gıda güvenliği ve tüketici haklarının korunmasına yönelik denetimlerin ilçe genelinde aralıksız sürdürüleceğini ifade etti.

Zabıta ekipleri, vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları ilgili birimlere bildirmelerinin denetim süreçlerine katkı sağlayacağını vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin