Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Ocak, 2016 15:28 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Bin 458 Bebeğe Doğum Yardımı Yapıldı

Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Durmuş Ali Daldallı, 2015 yılında bin 458 bebek için doğum yardımı yapıldığını söyledi.
Daldallı, Türk vatandaşlarına, 15 Mayıs 2015 tarihinden sonra canlı doğan birinci çocuk için 300 TL, ikinci çocuk için 400 TL, üçüncü ve sonraki çocukları içinse 600 TL tutarında doğum yardımı yapıldığını belirterek, “ Doğum yardımı başvuruları 15 Mayıs 2015 tarihinden sonra başlamıştır. Başvurular Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri ve yurtdışında Konsolosluklar aracılığıyla yapılmakta. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kişilerin (Kamu Personeli ve Kamuda Çalışan Özel Hizmet Alımı Personeli) başvuruları ise çalıştıkları kurumlarına yapılmaktadır. Doğum Yardımı Sistemine kayıtlı 15 Mayıs ile 31Aralık 2015 tarihler arasında toplam bin 432 şahsi başvuru yapılmış olup, 676 tanesi Kız bebek, 782 tanesi ise Erkek bebek ve 26 ikiz bebek olmak üzere toplam bin 458 bebek için 586 bin 940 lira 39 TL tutarında doğum yardımı gerçekleşmiştir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ac kalan tilkiyi elleriyle besledi 69rPLppv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Aç kalan tilkiyi elleriyle besledi

Çorum’un Mecitözü ilçesinde bir vatandaş, doğada yürürken karşılaştığı tilkiyi elleriyle besledi.

Mecitözü ilçesi Hıdırlık Göleti mevkiinde yürüyüş yapan bir kadın, yanında dolanan tilkiyi elleriyle besledi. O anlar ise başka bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kayıt altına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin