Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Aralık, 2024 16:57 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 20.12.2024 13:32
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 2

Karabük’te 47 Yıl Sonra Duygu Dolu Veda

Karabük'te emekli olan 47 yıllık sınıf öğretmeni Rabia Bacıoğlu (65), okuldan öğrencileri ve meslektaşları tarafından gözyaşları ve alkışlarla uğurlandı.

Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda 47 yıl görev yaptıktan sonra emekliliğe ayrılan 65 yaşındaki Rabia Bacıoğlu için okulda sürpriz veda programı düzenlendi.
Son ders zilinin çalmasıyla birlikte okulun koridorlarında çift sıra oluşturan onlarca öğrenci Bacıoğlu'nu alkışlarla karşıladı.
Sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamayan Bacıoğlu, öğrencilerin kendisi için çizdiği resimleri kabul etti.
Meslektaşlarının ve velilerin çiçekle uğurlandığı Bacıoğlu, öğrencilerine ve idarecilere bu anlamlı veda için teşekkür etti.
Duygularını gazetecilerle paylaşan Bacıoğlu, "Bugünkü duygumu, sevincimi, üzüntümü anlatamam. 47 yıldır aynı okulda öğretmenim. Burada olmaktan da gururluyum. Belki aynı okulda olmamı kolay olduğu için düşünebilirler ama bu çevrenin çocuklarına dokunabilmek beni o kadar mutlu etti ki anlatamam" dedi.
Bacıoğlu, "Yıllar önce okuttuğum öğrencilerim vardı. Onların da çocuklarını okuttum. Allah herkese nasip etsin diyeyim" ifadelerini kullandı.

2 Yorum

  1. Nurullah

    34 yaşındayım ilk okul öğretmenindi kendisi çok iyi ve güler yüzlü bı insandi kimseyi uzdugunu okulum boyunca hiç görmedim öğretmen değil bı anneydi herkese emekliliğinizi kutlarım hocam Allah saglikli sıhhatli uzun ömürler versin

  2. Ehmet

    Zorunlu emeklilik yaşı 60 a düşürülmeli ki gençlere kadro açılsın. Çünkü emekli olanin yerine memur alınacak.

Yeni yorumlara kapalı.

Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

2 katlı binada çıkan yangın, yanında bulunan 3 katlı binaya sıçradı: 1 ölü

Zonguldak’ta iki katlı bir binada çıkan yangın büyüyerek yan tarafında bulunan üç katlı binaya sıçradı. Yangın sonucunda iki katlı meskende yaşadığı öğrenilen bir kişinin cansız vücuduna ulaşıldı.
Zonguldak’ta gece saatlerinde Karaelmas Mahallesi İstek Ulusman Sokak üzerindeki iki katlı bir konutta şimdi bilinmeyen bir sebeple yangın meydana geldi. Kısa müddette büyüyen yangın, meskeni büsbütün sardı. Rüzgarın da tesiriyle alevler, çabucak yanındaki üç katlı konutun en üst katına sıçradı.
Yangını fark eden mahalle sakinleri süratle harekete geçti. Mahallelinin yardımıyla meskende bulunanlar tahliye edilirken, olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sıhhat takımı sevk edildi. Güvenlik güçleri etrafta tedbir aldı, itfaiye takımları ise alevlere müdahale etti.
Yangında iki katlı mesken büsbütün yanarak kullanılamaz hale gelirken, alevlerin sıçradığı mesken de çatısıyla birlikte önemli hasar gördü. İki katlı meskende yaşadığı öğrenilen Metin Darıcı’nın ise yapılan incelemede cansız vücuduna ulaşıldı.
Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.