Karabük’te 353 sentetik ecza hap ele geçirildi - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:23
Güneş 06:48
Öğle 13:02
İkindi 16:25
Akşam 19:07
Yatsı 20:27
İmsaka son --:--
karabukte 353 sentetik ecza hap ele gecirildi lsCRgEsk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Temmuz, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te 353 sentetik ecza hap ele geçirildi

Karabük’te 353 adet sentetik ecza hap ile yakalanan şahıs adliyeye sevk edildi.

Karabük Vilayet Jandarma Komutanlığı gruplarınca savcılık koordinesinde vilayet merkezinde icra edilen operasyonda, kuşkulu bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 353 sentetik ecza hap ele geçirildi. Olayla ilgili bir adet cep telefonuna da inceleme maksadıyla el konulurken, kuşkulu şahıs süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda otomobil takla atti 3 yarali TpyMbRqy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da otomobil takla attı: 3 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde otomobilin refüjdeki aydınlatma direğine çarparak takla atması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, Çorum-Alaca karayolu 32. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alaca istikametinde seyir halinde olan Orhan A. idaresindeki 19 KF 350 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde orta refüje çıkarak aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Burakcan A. ve Ramazan A. otomobilde sıkışarak yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Alaca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan sürücü, Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin