Reklam
Reklam
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
31 Mart, 2026 12:02 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 19 Mayıs hazırlıkları başladı

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Toplantı Salonu’nda, 2026 yılı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hazırlıkları kapsamında spor uzmanları ve antrenörlerin katılımıyla planlama toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ile Şube Müdürleri Lokman Mollaoğulları ve Serdar Ali Osman Sevim başta olmak üzere antrenörler katıldı.

Toplantıda, 19 Mayıs kutlamalarının koordineli, planlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla yapılacak çalışmalar ele alındı. Program kapsamında düzenlenecek sportif etkinlikler, gençlerin organizasyonlara aktif katılımı ve görev dağılımları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantı, belirlenen program doğrultusunda hazırlık sürecinin başlatılması yönünde alınan kararlarla sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tas ocaginda dinamit patlatilmasi sirasinda 4 isci yaralandi 5iZPuabW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla çevresinde faaliyet gösteren bir taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Alaplı Aydınyayla kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taş ocağında kontrollü dinamit patlatması gerçekleştirildiği sırada çevreye savrulan kaya parçaları bazı işçilere isabet etti. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T., F.G., E.D. ve E.B., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin