Reklam
Reklam
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
31 Mart, 2026 12:02 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 19 Mayıs hazırlıkları başladı

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Toplantı Salonu’nda, 2026 yılı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hazırlıkları kapsamında spor uzmanları ve antrenörlerin katılımıyla planlama toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ile Şube Müdürleri Lokman Mollaoğulları ve Serdar Ali Osman Sevim başta olmak üzere antrenörler katıldı.

Toplantıda, 19 Mayıs kutlamalarının koordineli, planlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla yapılacak çalışmalar ele alındı. Program kapsamında düzenlenecek sportif etkinlikler, gençlerin organizasyonlara aktif katılımı ve görev dağılımları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantı, belirlenen program doğrultusunda hazırlık sürecinin başlatılması yönünde alınan kararlarla sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede alkollu surucu jandarma aracina carpti ehliyetine el konuldu EmrBn9iH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane’de alkollü sürücü jandarma aracına çarptı, ehliyetine el konuldu

Gümüşhane’de alkollü sürücünün kullandığı otomobil, İl Jandarma Komutanlığı’na girmeye çalışan jandarma aracına çarptı. Kazada yaralanan olmazken sürücünün ehliyetine el konuldu.

Kaza, gece saatlerinde Yenimahalle Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Gümüşhane’den Bayburt istikametine seyir halinde olan O.K. idaresindeki 29 AAU 305 plakalı otomobil, karşı yönden gelerek Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı’na giriş yapmak isteyen, içerisinde jandarma personelinin bulunduğu 29 JAA 057 plakalı araca yandan çarptı.

Kazada jandarma aracı içerisinde bulunan 2 personel ile otomobilde bulunan sürücü O.K. ve 1 yolcu kazayı yara almadan atlattı. Olay yerine sevk edilen ekiplerin yaptığı kontrolde otomobil sürücüsü O.K.’nin 0,79 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Yasal sınırın üzerinde alkollü olduğu belirlenen sürücünün ehliyetine el konulurken, O.K. ifadesinin alınması için emniyete götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin