Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
01 Kasım, 2023 12:48 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 11 Milyar 833 Milyon TL’lik 186 Proje Yürütülüyor

İl Koordinasyon Kurulu 2023 Yılı 3. Dönem Toplantısı, Valimiz Mustafa Yavuz Başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali  Mustafa Yavuz; “Bugünkü toplantımızın ana gündem maddesi; 2023 yılının 3. döneminde ilimizde gerçekleştirilen yatırımları görüşmek, koordinasyon gerektiren hususları tespit etmek, yatırımların yerel ve bölgesel kalkınma bakımından değerlendirmesini yapmaktır.

Bu kapsamda;  İlimizde, 2023 yılında  Ulaştırma sektöründe 21, Eğitim sektöründe 54, Kültür-Turizm sektöründe 14,  Tarım sektöründe 74, Enerji sektöründe 4, Sağlık sektöründe 5, Diğer Kamusal Hizmetleri Sektöründe 14 olmak üzere Toplam 186 proje ve iş yürütülmüştür.

Karabukte 11 Milyar 833 Milyon TLlik 186 Proje Yurutuluyor1 jpg

 

Yürütülen 186 proje ve işin toplam proje bedeli 11 Milyar 833 Milyon 30 Bin TL’dir. Bu projelere önceki yıllarda 2 Milyar 782 Milyon 472 Bin TL, Dönem sonu itibariyle de 1 Milyar 122 Milyon 497 Bin TL harcama yapılmıştır. Projelerin 2023 yılı ödenekleri 1 Milyar 676 Milyon 905 Bin TL’dir.

İl Koordinasyon Kurulu’nun 2023 yılı 3. Dönem Toplantısı’nın, ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Valimiz Mustafa Yavuz’un konuşmasının ardından, bölge müdürlükleri ve yatırımcı kurumlar, yatırımlar hakkında sunum yaptı.

Karabukte 11 Milyar 833 Milyon TLlik 186 Proje Yurutuluyor jpg

Toplantı; görüş ve önerilerin sunulmasının ardından sona erdi.

Toplantıya Vali Mustafa Yavuz’un yanı sıra Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, bölge müdürleri, il müdürleri, oda başkanları ve yetkililer katıldı. (Ramazan Öztürk)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
yalcin kosukavak sadece bir penaltiyla elendigimiz icin uzgunum 1jRLfUBL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Yalçın Koşukavak: “Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm”

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Çorum FK maçının ardından, “Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm. Rakip bizi çok domine etseydi, oynasaydı, oyun gücüyle yenseydi belki bu cümleleri kullanmayacaktım” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde Çorum FK, evinde Ankara Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup ederek tur atladı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, değerlendirmelerde bulundu. Oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik eten Koşukavak, penaltı golüyle elenmelerinden dolayı üzgün olduklarını dile getirdi.

“15. sıradan gelip burada böyle bir başarı sağladık”

Play-off maçlarının zor olduğunu dile getiren Koşukavak, “Bizim için zor bir deplasmandı. Bunu söylememe gerek yok zaten. İki takım arasındaki farkları Türkiye biliyor. Oyunda ilk 10 ila 20. dakika arası biraz baskı yedik. Çorum orada penaltıdan bir golü buldu. Sonra biz oyuna çok hükmetmeye başladık. Bir tane geçiş hücumundan bir pozisyon verdik. Kaleci Emre kurtardı. Sonra oyun ikinci yarı tamamen Çorum yarı sahasında oynandı. Aslında topu 18’e çok getirdik. Orada golü bulsak maçı uzatabilirdik. Son dakika da bir pozisyon var. Oyunu yorumladığınız zaman, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çünkü bizim geliş hikayemizden dolayı biraz da üzgünüm. Bir penaltıyla böyle beklentisi olan bir takıma karşı, bu kadar ciddi bir oyun oynayıp elenmek işin açıkçası beni üzüyor. Çünkü 12. hafta geldim takıma, 15. sıradaydı. Yukarıdaki altı takım hiç değişmedi bu ligde, ekonomik güçten, kadro yapısından dolayı sürekli onlar yukarıda vardı. Sürekli yedinci sıra değişiyordu. 15. sıradan biz gelip burada böyle bir başarı sağladık, play-off’a oynamaya hak kazandık. Çok genç oyuncularımız var ve kariyerinin sonunda çok oyuncularımız var. Ona rağmen bugünkü oyundan da oldukça memnunum. Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm. Rakip bizi çok domine etseydi, oynasaydı, oyun gücüyle yenseydi, belki bu cümleleri kullanmayacaktım. Onun adına çok üzgünüm. Çorum FK’ya da ilerleyen maçlarda başarılar dilerim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin