Karabük Postası tarafından
21 Aralık, 2017 08:32 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabükspor, Seleznov ile yollarını ayırdı 

Kardemir Karabükspor, Ukraynalı golcü oyuncu Yevgen Seleznov'un sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Karabükspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Yevgen Seleznov'un sözleşmesi karşılıklı olarak anlaşılarak feshedilmiş olup, yollarımız ayrılmıştır. Seleznov'a emekleri için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
24 Şubat, 2026 15:10 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

“Bir Hayalim Var” projesiyle bir çocuğun hayali gerçek oldu

Eskipazar Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen “Bir Hayalim Var” projesi kapsamında, ilçede yaşayan bir çocuğun hayalini kurduğu çocuk odası tamamlanarak kullanımına sunuldu.

Proje çerçevesinde hazırlanan oda, yalnızca fiziki bir yaşam alanı olmanın ötesinde; çocuğun umutlarını, hedeflerini ve geleceğe dair hayallerini büyütebileceği sıcak ve güvenli bir ortam olarak tasarlandı.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan İlçe Kaymakamı Kübra Ustaoğlu, çocukların her zaman öncelikleri olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmesi, hayallerine daha sağlam adımlarla ilerlemesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her bir evladımızın yüzündeki tebessüm, bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır. Evladımızın yeni odasında kuracağı hayallerin, gelecekte büyük başarılara dönüşmesi temennisiyle; kendisine sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim hayatı diliyoruz.”

“Bir Hayalim Var” projesinin, çocukların yaşam koşullarını iyileştirmeye ve onların eğitim süreçlerine destek olmaya yönelik çalışmalarla devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin