Karabüklü genç paraşüt kazasında öldü

Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2024 15:17 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaşayan Ercan Gündoğdu, Ankara’da paraşüt kazasında hayatını kaybetti.

Ankara Ayaş’ta paraşüt kazası geçiren Gündoğdu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Gündoğdu’nun cenazesi memleketi Safranbolu’ya getirilerek son yolculuğuna uğurlandı. Emek Mahallesi Yunus Emre Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Gündoğdu, Safranbolu Aile Mezarlığında defnedildi.

Soğuğa aldırış etmedi, soyunup karda yüzdü

Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde yaşayan bir vatandaş, soğuğa aldırış etmeden soyunarak kalınlığı yaklaşık 1,5 metreye ulaşan karda yüzmeye çalıştı.
Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde esnaflık yapan 53 yaşındaki Kadir Karadağlı, Çelebiler Mahallesi’ndeki meskeninin önünde üzerindeki elbiseleri çıkartarak yer yer 1 metreye ulaşan karın içerisine atladı. Buz üzere havaya aldırmadan kar yığının ortasına atlayan Karadağlı, denizde yüzercesine karın içinde yüzmeye çalıştı. Karadağlı’nın kar yığınına atladığı ve yüzdüğü anlar cep telefonu ile görüntülendi. Bir müddet kar yığınının içerisinde yüzmeye çalışan Karadağlı, her yıl karda yüzdüğünü ve üşümediğini söyledi.
Kar yağışının sevincini bu halde yaşadığını söz eden Karadağ, "Bu sene çok hoş kar yağdı, her yer bembeyaz. Tabiatla iç içe yaşıyoruz. Kar yağmasının sevincini paylaşmak için gördüğünüz üzere, kara atladım. Ben bunu her sene yapıyorum. Geçen sene kar olmadığı için yüzemedim" dedi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.