Reklam
Reklam

Karabük’e Lojistik Merkez Kurma Çalışmaları

KARA jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
20 Mart, 2024 15:18 tarihinde yayınlandı
0

Vali Mustafa Yavuz Başkanlığında, Filyos Liman Projesi ile bağlantılı olarak, Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi alanına yakın bir alanda kurulması planlanan Karabük Lojistik Merkezi için, hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda; bölgedeki ihracat ve ithalat kapasitesini artırmak için, lojistik sektörünün önemi vurgulandı. Filyos Liman Projesi’nin tamamlanmasıyla birlikte, ulusal ve uluslararası taşımacılık, lojistik ve yükün dağıtımı ile ilgili tüm faaliyetlerin, birçok farklı işletmeci tarafından Karabük’te gerçekleştirilebileceği belirtildi.

Lojistik Merkezi’nin kurulması ile ilgili olarak yapılacak çalışmaların ve atılacak adımların ele alındığı toplantıda; dünyada ve Ülkemizde lojistik sektörünün yıldan yıla öneminin arttığı, Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi’nin konumunun Lojistik Merkezi kurulması adına oldukça elverişli olduğu konularının altı çizildi.

Toplantıya; Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Kartal, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.İsmail Ragıp Karaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Ticaret İl Müdürü Feridun Karataş, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Karabük Gar Müdürü Aydın Çeştepe, Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper Tolga Saka, Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Emin Demir, Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Çağrı Sel, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Karabük Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sakin Eren ve ilgili birim temsilcileri katıldı. (Ramazan Öztürk)

Karabuke Lojistik Merkez Kurma Calismalari1 jpg

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Ordu’da ırmağa düşen şahıs hayatını kaybetti

orduda irmaga dusen sahis hayatini kaybetti HuidCfqY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’nun Altınordu ilçesinde ırmağa düşerek ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, ilçenin Saraycık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sivas’tan eşinin memleketi Ordu’ya gelen Barış Peker (50), 10 yaşındaki kızıyla birlikte ırmak kenarına gitti. Bu sırada dengesini kaybederek suya düşen Peker’i gören kızı, bölgedeki vatandaşlardan yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık, jandarma ve dalgıç ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucu sudan çıkarılan Peker, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulans ile ağır yaralı olarak şehirdeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Barış Peker, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin