Reklam
Reklam

Karabük’e 65 Yeni Hekim Atandı

cccc 2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
29 Ağustos, 2025 11:26 tarihinde yayınlandı
0

124’üncü Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Karabük’e 65 hekim ataması gerçekleştirildi.

Atanan hekimler Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanı sıra ilçelerdeki devlet hastaneleri, toplum sağlığı merkezleri ve il sağlık birimlerinde görev yapacak. Böylece sağlık hizmetlerinde önemli bir güç kazanılması hedefleniyor.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, yapılan atamaların sağlık altyapısını güçlendireceğini belirterek, “Sağlık alanında Karabük’ümüze yapılan bu önemli katkıdan dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na ve milletvekillerimiz Cem Şahin ile Ali Keskinkılıç’a teşekkür ediyorum. Karabüklü hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Yeni atamalarla birlikte Karabük genelinde sağlık hizmetlerinin daha etkin ve hızlı şekilde sunulması bekleniyor.

Karabuke 65 yeni hekim atamasi yapildi124uncu Donem Devlet Hizmeti Yukumlulugu DHY kurasi ka
Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

kastamonuda kacakcilik operasyonu IXWfkATh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin