Karabük Postası tarafından
02 Aralık, 2015 15:17 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Üniversitesinde Dini Rehberlik Bürosu Açıldı

Karabük Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından yürütülen hizmetlerin Üniversite gençliğine daha iyi ulaştırılması amacıyla Karabük Üniversitesinde Dini Rehberlik Bürosu açılırken, Büro, erkek ve kadınlara hizmet verecek şekilde iki birimden oluşuyor.Üniversite camii müştemilatında yer alan bürolar öğrencilerin kolayca ulaşabileceği bir noktada bulunuyor. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan İl Müftüsü Halil Bektaş, “Üniversite gençliğine çok önem veriyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Madden ve manen en donanımlı şekilde yetişmelerine katkı sağlamak ve gerekli dini rehberlik hizmetlerinde bulunmak amacıyla Üniversitede Dini Rehberlik Bürosu açmamızın yararlı olacağını düşünerek bu büroları oluşturduk. Bürolarımızı donanımlı hale getirdik. Görevlendireceğimiz personelle burada çok yönlü hizmet sunmayı amaçlıyoruz.Hayırlı olmasını niyaz ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da yaşlı adamın canice öldürülmesiyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi

Çorum’da cesedi parçalanmış halde bulunan 76 yaşındaki Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Zanlının, yaşlı adamı bağ evinde öldürdükten sonra üzerine benzin döküp yaktığı ve ardından cesedi parçalayıp dere yatağına attığını itiraf ettiği öğrenildi.
Çorum’da 6 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra, parçalanmış cesedi dere yatağında bulunan 76 yaşında Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili, Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde gözaltına alınan Ali Osman Kaya’nın komşusu A.F.K.’nin ardından, ağabeyi A.K., babası Y.K. ve akrabası H.A. da gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri süren A.F.K.’nin ifadesinde, "küfür sebebiyle tartıştıkları Kaya’yı birlikte gittikleri bağ evinde tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra, cesedini benzin döküp yaktığını ve parçalara ayırdığını söylediği öğrenildi. A.F.K.’nin cesedin bulunmaması için ormanlık alandaki dere yatağına attığını söylediği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin