Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Şubat, 2018 07:16 tarihinde yayınlandı
0

Karabük UMKE ilk Tatbikatını yaptı

KARABÜK  Ulusal Medikal Kurtarma  Ekipleri (UMKE)  2018 Yılının ilk Tatbikat ve Eğitim Kampını zorlu arazi ve hava koşullarında gerçekleştirdi.

Aladağlar mevkiinde gerçekleştirilen ve  2 gece 3 gün süren kamp süresince Karabük UMKE ailesine yeni katılan UMKE gönüllülerine teorik ve uygulama eğitimleri verildi. Eğitimlerde Temel Yaşam Desteği-Triyaj-Doğru Taşıma Teknikleri-Crush(Ezilme) Sendromunda Hastaya Yaklaşım-Multiple Travma ve Çocuklarla Afetlerde İletişim konuları işlendi. Ayrıca Karabük AFAD ile yapılan iş birliği neticesinde Temel Dağcılık Eğitimi verildi. 47 sağlık profesyoneli ile gerçekleştirilen kamp süresince 4 eğitim tatbikatı yapıldı. 3 gün sonunda tüm personele katılımcı belgeleri verildikten sonra faaliyet sonlandırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
balikcilarin gun batimi mesaisi mWWh4IBn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Balıkçıların gün batımı mesaisi

Trabzon’da kıyı balıkçılarının gün batımında kayıkları ile denize açıldığı o anlar karpostallık manzaralar oluşturdu.

Faroz Balıkçı Limanı’ndan denize açılan kıyı balıkçılarının kızıl gün batımıyla bütünleşen mesaisi hayranlık uyandıran görüntüler sahne oldu. Güneşin ufuk çizgisinde kaybolduğu anlarda limandan ayrılan balıkçı tekneleri ile gökyüzünün turuncu tonları birleşince ortaya adeta bir resim tablosu çıktı. Denizin sakin yüzeyinde süzülen kayıklar, doğanın sunduğu muazzam renk paletiyle birleşince doyumsuz bir görsel şölen oluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin