15 Ekim 2022 tarihinde TSO Meclis Başkanı, TSO Başkanı ve Yönetimi, Disiplin Kurulu ile Üst Kurul seçimleri yapılacak.
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda 10 ayrı Grupta 24 Meclis Üyesinin belirlendiği seçimler sonuçlandı.
Hafta sonu Yeni Ticaret ve Sanayi Odası binasında sabah saatlerinde başlayan ve akşam 17:00’de sona eren seçimlerde 10 ayrı meslek grubunun 7’si tek liste ile 3 grup ise ikişer ayrı liste ile seçimlere gitti.
Seçim sonucunda 1. Grupta, Kamil Ünal, Fatih Aydın, 2. Grupta Fatih Çapraz, Cenk Gedikoğlu, 3. Grupta Ümit Hakan Yılmaz, Kenan Yüksel, 4. Grupta Adnan Çebi, Hakan Kafalı, Kemal Karadeniz, 5. grupta Ahmet Ulusoy, İkram Yaman, Cemal Dereli, 6. Grupta Aydın Derebaşı, Ahmet Saltoğlu, 7. Grupta Gürkan Malkoç, Kürşat Yılmaz, 8. Grupta Ahmet Coşar, Ömer Yeğin, Ali Karakaş, 9. Grupta Nurhan Barışkan, Murat Sönmez, Seyfettin Başkaya, 10. Grupta Muhammed Aydın ve Fatih Karaaslan olarak belirlendi.
Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı adayı olan ve gelecek hafta yapılacak meclis seçimleri sonrası koltuğa oturacak olan Fatih Çapraz, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, “ Bu bir bayrak yarışı ve şimdi biz bu bayrağı devralıyoruz. Bizden önce görev yapan arkadaşlarımıza göstermiş oldukları çaba ve çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz. 15 Ekim’de Meclis Başkanı ve Yönetim kurulu seçimlerini yaparak görevimize başlayacağız. Verimli güzel bir meclis oluştu. TSO Meclis Başkanımızda Adnan Çebi olacak” dedi. (Nurettin Acar)


KTSO’da Meclis Üyesi Seçimleri Sonuçlandı
Su samurlarının deredeki oyunu kamerada
DÜZCE (İHA) – Düzce’de Asar Deresi’nde oyun oynayan iki su samuru, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Şehir merkezindeki 23 Nisan Parkı mevkisinden geçen Asar Deresi’nde hareket eden su samurları ilgi odağı oldu. Dere içerisindeki taşların üzerine çıkan ve akıntılı suya rağmen doyasıya oyun oynayan su samurları, çevredeki vatandaşların kamerasıyla kayıt altına alındı. Bir süre sonra akıntılı suda gözden kaybolan su samurlarını derenin kenarından ilgiyle izleyen vatandaşlardan Mustafa Kurnaz, doğal yaşamın bu önemli türlerini şehir merkezinde görmenin keyifli olduğunu dile getirdi. Kurnaz, “Düzceliyim, İstanbul’da doğdum büyüdüm. Su samurları Düzce’de aslında Efteni Gölü’nde yaşarlar ama Melen Çayı’ndan şehir merkezindeki derelere de geliyorlar. İzlemesi çok keyifli. İnsanlarla barışık hayvanlar. Zarar vermedikçe insanlara zararları olmaz” ifadelerini kullandı.


