Karabük Teknokent Baykuş Ön Kuluçka Programı 2025 Başvuruları Başladı - Karabük Haber Postası
4221
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
28 Nisan, 2025 10:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Teknokent Baykuş Ön Kuluçka Programı 2025 Başvuruları Başladı

Karabük Teknokent tarafından yürütülen Baykuş Ön Kuluçka Programı 2025 için başvurular başladı. Programa, teknolojik ve yenilikçi iş fikrine sahip girişimci adayları kabul edilecek.

Program kapsamında girişimcilere fikirden projeye uzanan süreçte ücretsiz olgunlaştırma eğitimleri, seçkin firma yöneticilerinden mentörlük desteği, ücretsiz Prototip Merkezi kullanımı, networking fırsatları ve ekosistem desteği sunuluyor. Ayrıca, şirketleşen girişimcilere bir yıl boyunca kira desteği de verilecek.

Baykuş Ön Kuluçka Programı’na kabul edilen adaylar, proje süresince ofis ve laboratuvar gibi fiziksel çalışma alanlarından ücretsiz yararlanabilecek. Girişimcilere ayrıca sektörel danışmanlık, akademisyen desteği ve güncel eğitim programları da sağlanacak.

Programa Karabük Üniversitesi’nde ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora eğitimi gören ya da mezun olan, yenilikçi ve teknolojik iş fikirlerine sahip tüm girişimciler başvurabilecek. Başvurular, iş fikrinin yenilikçi yönü, teknolojik seviyesi, ticarileşme potansiyeli ve ekip yetkinliği kriterlerine göre değerlendirilecek.

Başvuru yapmak isteyen adaylar, www.karabukteknokent.com.tr adresinde bulunan “Baykuş Kuluçka Programı” sekmesinden başvuru formuna ulaşabilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu r9OuC2N6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde takla atan otomobilin sürücüsü yara almadan kurtuldu.

Kaza, İnebolu-Kastamonu karayolu İskir mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, I.K. yönetimindeki 37 BC 975 plakalı FİAT marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak takla attı. Otomobil kazadan yara almadan kurtuldu.

Takla atan otomobil yoldan çekici yardımıyla kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin