Reklam
Reklam

Karabük Emniyetinden FTÖ/PDY’ye Darbe

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Nisan, 2016 14:49 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İl Emniyet Müdürü Dr Serhat Tezsever ve  ekibi, son yıllarda yapılan başarılı operasyonlarla uyuşturucu başta olmak üzere Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması ve  diğer olaylar karşısında yaptığı mücadele ile  göz doldurmaya devam ediyor.

Son yapılan operasyonda Karabük Merkezli 4 İlde yapılan Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan operasyonda, gözaltına alınan 13 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.
Karabük Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY’ye yönelik Karabük merkezli yapılan operasyon kapsamında il merkezi ile Safranbolu ve Eskipazar ilçelerinde ‘cemaat’e ait olan okul, dershane, yurt ve işyerlerine yönelik sabahın erken saatlerinde eş zamanlı operasyon yapılmıştı. Operasyon kapsamında Karabük, İstanbul, Kocaeli ve Zonguldak’tan gözaltına alınan Sadık B., Mehmet K., Mustafa D., Murat Y., Murat T., Murat Ç., Mustafa K., Beytullah Ç., Harun Ş., Bilal G., Tamer A., Suat A. ve M. Abdulcabbar E., Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin