Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
05 Haziran, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesinden bayramda ulaşım desteği

Karabük Belediyesi, Kurban Bayramı süresince şehir içi toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olacağını açıkladı.

Karabük Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların bayramlaşma ve ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirebilmesi amacıyla şehir içi toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz hale getirdi. Uygulama kapsamında Ulaşım A.Ş. bünyesindeki otobüs ve minibüsler, bayram süresince düzenli seferlerine devam edecek.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, uygulamayla ilgili yaptığı açıklamada, “Bayramlar, birlik ve beraberliğin en güçlü şekilde hissedildiği özel zamanlardır. Vatandaşlarımızın sevdiklerine ulaşabilmesi, aile büyüklerini ziyaret edebilmesi ve bayramlaşma programlarını rahatlıkla yapabilmesi için toplu taşıma hizmetimizi bayram boyunca ücretsiz hale getirdik. Karabük Belediyesi olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık.” ifadelerini kullandı.

Toplu taşıma araçlarının bayramın tüm günlerinde ücretsiz hizmet vereceği belirtilirken, sefer sayılarında olası yoğunluklara göre düzenlemeler yapılacağı açıklandı. Ulaşım hizmetlerinin kesintisiz sürdürülmesi için belediye ekiplerinin bayram süresince sahada görev yapacağı kaydedildi.

Ayrıca, arefe günü vatandaşların mezarlık ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla saat başı ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
uluslararasi samsun gran fondo yarisinda korkutan kaza 2 yarali I4SCUOrr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Uluslararası Samsun Gran Fondo Yarışında korkutan kaza: 2 yaralı

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 3. Uluslararası Samsun Gran Fondo Bisiklet Yol Yarışı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Samsun’da başladı. Yarış sırasında meydana gelen zincirleme kazada 2 sporcu yaralandı.

Türkiye’nin farklı illerinden ve yurt dışından gelen amatör ve profesyonel bisiklet sporcularını bir araya getiren organizasyon, sabah saat 09.00’da start aldı. Samsun’un Atakum ilçesinde başlayan ve doğal güzellikler arasında yer alan Bafra Kızılırmak Deltası güzergahına kadar gün boyu devam edecek yarış, sporseverlerden yoğun ilgi gördü.

Yarışın başlamasının ardından parkurun ilerleyen bölümünde önde seyreden sporculardan birinin yavaşlaması üzerine arkadan gelen bisikletliler birbirine çarptı. Peş peşe yaşanan çarpışmalar sonucu bazı sporcular yola savrularak düştü. Kazada yaralanan 2 sporcu olay yerine çağrılan ambulanslarla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle parkurda kısa süreli panik yaşanırken, sağlık ve organizasyon ekipleri olay yerine hızlı şekilde müdahale etti. Yarış, gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından kaldığı yerden devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin