Karabük Belediyesi’nden Bayram Arifesinde Mevlit Programı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ramazan Bayrami Arifesinde Mevlit Programi Duzenledi 3
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
29 Mart, 2025 17:19 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi’nden Bayram Arifesinde Mevlit Programı

Karabük Belediyesi, Ramazan Bayramı arifesinde 5000 Evler Mezarlığı’nda mevlit programı düzenledi. Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, vefat eden vatandaşlar ve şehitler için mevlid-i şerif okundu, ardından dualar edildi. Mezarlık ziyaretleriyle birlikte gerçekleşen programa vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, “Arife günü vesilesiyle hayatını kaybeden tüm yakınlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bayramların birleştirici ruhunu yaşatmak adına bu tür programları önemsiyoruz. Dualarımız kabul, bayramımız mübarek olsun,” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
artvinde 40 metrelik goknar agacinin tepesine takilan dronu boyle kurtardilar CDefvs24
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’de 40 metrelik göknar ağacının tepesine takılan dronu böyle kurtardılar

Artvin’in Ardanuç ilçesinde ilkbahar çekimi yapan sosyal medya içerik üreticilerinin dronu kontrolden çıkarak 40 metrelik göknar ağacının tepesine takıldı. Bir vatandaş 40 metrelik ağaca tırmanarak cihazı bulunduğu yerden indirmeyi başardı.

Artvin’in Ardanuç ilçesine bağlı Tosunlu köyünde ilkbahar görüntüleri çekmek isteyen içerik üreticilerinin dronu kontrolden çıkarak yaklaşık 40 metrelik göknar ağacının tepesine takıldı. Bölgede bulunan yöre sakinlerinden Fatih Bayaz, kısa bir inceleme yaptıktan sonra yaklaşık 40 metrelik göknar ağacına tırmanmaya başladı. Bayaz, tehlikeye rağmen ağacın tepesine kadar çıkarak dronu bulunduğu yerden aldı. Dronun zarar görmeden sahibine teslim edildiği öğrenildi.

Fatih Bayaz, yaptığı açıklamada “Dronun ağacın tepesinde takılı kaldığını öğrendim. Daha sonra bölgeye gittim. Kısa bir keşif yaptıktan sonra ağaca çıkıp dronu bulunduğu yerden aldım. Daha sonra sağ salim sahibine teslim ettim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin