Reklam
Reklam
kar ve buz zincirleme kazaya neden oldu tEGvKj3L
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
0

Kar ve buz zincirleme kazaya neden oldu

Çaycuma-Ankara kara yolunun Perşembe ışıklı kavşak mevkisinde kar ve buzlanmanın tesiriyle iki araba Metro Turizm’in otobüsüne arttan çarptı. Zincirleme kazada ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar oluştu.

Edinilen bilgiye nazaran, kaza Perşembe ışıklı kavşak mevkisinde meydana geldi. Bartın’dan hareket eden ve Ankara’ya gittiği öğrenilen Metro Turizm’e ilişkin şehirlerarası otobüs kavşağa geldiği esnada, kar yağışı ile yolun buzlu olmasından ötürü iki araba arttan otobüse çarptı. Zincirleme kazada ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Kazanın akabinde olay yerine polis takımları sevk edildi. Kazaya karışan araçlar cazibeli yardımıyla yoldan kaldırılırken, kar yağışının tesirli olmasından ötürü gruplar şoförlere ikazlarda bulundu. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin