Bolu’da kamyonetle çarpışan Tofaş marka otomobil adeta kağıt gibi ezildi. Kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, Aşağısoku Mahallesi’nde Yayla Yolu sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şair Dertli Sokak üzerinde seyreden M.C.Ü.(17) idaresindeki 14 ES 888 plakalı Fiat Tofaş marka otomobil, Yayla Yolu Sokak üzerinde seyreden M.B. yönetimindeki 34 TK 7192 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Meydana gelen kazada Tofaş, kağıt gibi ezildi. Kamyonet sürücüsü M.B., otomobilin sürücüsü M.C.Ü. ve yanında yolcu konumunda bulunan R.M.Ü.(16) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 3 kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Kamyonetle çarpışan Tofaş kağıt gibi ezildi: 3 yaralı
YKS’de son dakika yarışı: Kimi saniyelerle yetişti, kimi kapıda kaldı
Samsun’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu öncesinde adaylar sınav merkezlerine akın etti. Sınav saatinin yaklaşmasıyla birlikte bazı öğrenciler son dakikalarda koşarak salonlara yetişirken, bazı adaylar ise kapıların kapanmasının ardından sınava giremedi.
YKS birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) öncesinde Samsun’da sınav merkezlerinde yoğunluk yaşandı. Bazı öğrenciler sınav binasına son dakikalarda koşarak yetişmeye çalışırken, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi B Blok’ta sınava geç kalan 2 kız öğrenci kapıların kapanmasının ardından içeri alınmadı.
Sabahın erken saatlerinden itibaren sınav merkezlerine gelen öğrenciler ve aileleri yoğunluk oluşturdu. Görevlilerin yönlendirmeleri eşliğinde adaylar sınav salonlarına alınırken, sınav saatinin yaklaşmasıyla heyecan da arttı.
Bazı adaylar son 1 dakika kala koşarak sınav binasına giriş yapmayı başarırken, 2 kız öğrenci ise geç kaldıkları için sınava giremedi. Görevliler tarafından bilgilendirilen öğrenciler, sınav kuralları gereği içeri alınmadı.
Öğrenciler sınav salonlarında ter dökerken, aileleri de okul bahçeleri ve çevresinde heyecanla bekledi. Polis ve görevliler tarafından sınav merkezleri çevresinde gerekli güvenlik önlemleri alındı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri de öğrenci ve ailelere su ikram etti.

