Reklam
Reklam

Kamyonete gizlenmiş uyuşturucuyu dedektör köpeği buldu: 4 kilo uyuşturucu ve 4 bin adet hap ele geçti

kamyonete gizlenmis uyusturucuyu dedektor kopegi buldu 4 kilo uyusturucu ve 4 bin adet hap w3A9gEXD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ekim, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da kamyonete gizlenmiş uyuşturucuyu narkotik dedektör köpeği Şila bulurken, 4 kilo 975 gram metamfetamin ve 4 bin 840 adet extacy hap ele geçirildi.

Samsun’a yüklü ölçüde uyuşturucu husus getirileceği bilgisini alan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü grupları, bir nakliye kamyonetinde yaptıkları aramada narkotik dedektör köpeği Şila’nın sayesinde uyuşturucuyu ele geçirdi.

Havza ilçesinde durdurulan kamyonette narkotik dedektör köpeği Şila ile yapılan aramada, aracın art kısmındaki eşyalar ortasında reaksiyon alınması üzerine ayrıntılı inceleme yapıldı. Takımlar tarafından konut eşyalarının ortasına gizlenmiş 4 kilo 975 gram metamfetamin ve 4 bin 840 adet extacy hap ele geçirildi.

Araç şoförü M.A. (30) olay yerinde, irtibatlı B.G. (39) ise Samsun’da yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin uyuşturucuyu diğer bir vilayetten temin edip kamufle etmek maksadıyla nakliye kamyonetine eşyalar ortasında gizledikleri, B.G.’nin ise dikkat çekmemek için farklı bir araçla Samsun’a geldiği tespit edildi.

Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin