blank
Ramazan Öztürk tarafından
14 Aralık, 2024 13:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kamu Ve STK İşbirliği Projesi İçin İlk Toplantı Yapıldı

Karabük Valiliği himayelerinde hazırlık süreci başlatılan Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşları İşbirliği Projesi kapsamında, ilk hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, koordinatör kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri katıldı.

Vali Mustafa Yavuz başkanlığında düzenlenen toplantıda, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları arasında iş birliğini artırmayı hedefleyen proje detayları ele alındı. Vali Yavuz, bu tür iş birliği projelerinin toplumun her kesimine fayda sağlaması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Toplantıda, proje hazırlık süreci kapsamında yapılacak çalışmalar, kurumlar arası koordinasyon ve ilerleyen dönemde hayata geçirilmesi planlanan faaliyetler görüşüldü. Ayrıca, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının ortak çalışmalarda daha etkin rol alması için gerekli stratejiler üzerinde duruldu.

Toplantının sonunda, projeye katkı sunacak kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür eden Vali Yavuz, “Kamu ve sivil toplum iş birliğiyle, ilimizin kalkınmasına katkı sağlayacak projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz. Bu süreçte tüm paydaşlarımızın desteği bizim için çok kıymetli,” dedi.

Projenin, ilerleyen dönemlerde yapılacak yeni toplantılarla şekillenmesi ve detaylandırılması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’da 3 lise öğrencisi denizde boğulma tehlikesi geçirdi

Ordu’da Mayıs Yedisi’nde serinlemek için denize giren 3 lise öğrencisi boğulma tehlikesi geçirdi.
Olay, Altınordu ilçesi Kumbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Zuver Kaya Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri, Mayıs Yedisi münasebetiyle kumsala geldi. Bu esnada öğrencilerden Y.K., O.K.B. ve A.Ö. denize girdi. Arkadaşlarının suda çırpındığını fark eden öteki öğrenciler, 112 Acil Davet Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı takımları, sıhhat, AFAD ve polis takımları sevk edildi. Takımların yaptıkları çalışmaların akabinde 3 öğrenci, makul aralıklar ile sudan çıkartıldı.
Öğrenciler, olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde ambulans ile çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Öte yandan Vali Muammer Erol ve Vilayet Emniyet Müdürü Ahmet Acar, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan ve Altınordu İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Onur Bekyürek da olay yerine gelerek bilgi aldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin