Samsun’da polis tarafından kahvehaneye düzenlenen kumar baskınında 4 bireye para cezası uygulanırken, işletme sorumlusu hakkında da isimli süreç başlatıldı.
Samsun’un Tekkeköy ilçesinde faaliyet gösteren bir kahvehanede polis takımlarınca yapılan kontrolde kumar oynandığı tespit edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Ofis Amirliği gruplarının gerçekleştirdiği denetimlerde, iş yerinde 4 kişinin kumar oynadığı belirlendi. Kumar oynayan şahıslara idari para cezası ile idari yaptırım uygulanırken, iş yeri sorumlusu N.G. (48) hakkında “kumar oynanması için yer ve imkan sağlama” hatasından isimli süreç başlatıldı.


Kahvehaneye kumar baskını: 4 kişiye ceza, işletme sorumlusuna adli işlem
Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”
CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.
Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.
Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.
Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

