Judo Ümit Ulusal Ekip kampı, Samsun Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) devam ediyor.
Samsun Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi’nde, Judo Ümit Ulusal Kadro kampı devam ediyor. 15 Şubat’ta başlayan ve 5 Mart’ta sona erecek Ümit Erkekler Ulusal Ekip hazırlık kampı, Samsun Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde 51 erkek atlet ile devam ediyor.
Başantrenör Sinan Sandal, kıdemli antrenörler Barış İtina ve Rahman Rahim Katipoğlu eşliğinde sportmenler 8-9 Mart tarihlerinde Antalya’da yapılacak Ümitler Avrupa Kupası hazırlıklarını sürdürüyor.
Reklam Alanı — Yan Sol Reklam
Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam
Bu alana reklam ver
0
Judo Ümit Milli Takımı Samsun’da Avrupa Kupası’na hazırlanıyor
0
Eski Bakan Kasapoğlu’ndan Vali Çağatay’a ziyaret
Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve 28. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Oktay Çağatay, nazik ziyareti için Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve 28. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti.
Ziyarette Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Genel Başkanı İbrahim Beşinci ile TÜGVA İl Temsilcisi Erdem Eren eşlik etti.

