DÜZCE(İHA) – Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde jandarma grupları tarafından Gümüşova ilçesinde yapılan operasyonda kubar esrar, kenevir tohumu ve 3 adet tüfek ele geçirildi.
Düzce’de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde jandarma takımlarının uyuşturucu ile çabası devam ediyor. Gümüşova ilçesi Pazarcık köyünde İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü tarafından yapılan araştırma sonucunda bir şahsın uyuşturucu ve uyarıcı unsur ticareti yaptığına dair alınan duyumlar çerçevesinde kuşkulu şahsın ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramada 3 kavanoz ve başka ayrı poşetler içerisinde toplam bin 335 gram kubar esrar hususu, 1 adet ruhsatsız tek kırma tüfek, 2 adet ruhsatsız otomatik tüfek, çalışır vaziyette hassas terazi, 6 gram kenevir tohumu, uyuşturucu husus kullanma aparatı ve 16 adet av tüfeğine ilişkin kartuş ele geçirildi. Olayla ilgili uyuşturucu husus ticareti yapma hatasından süreç yapılan 1 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.


0
Jandarmadan uyuşturucuya geçit yok
0
0
Çorum FK play-off maçı hazırlığını tamamladı
Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamladı.
Trendyol 1. Lig’de normal sezonu 4. sırada tamamlayan Çorum FK, Süper Lig hedefi için play-off 1. tur mücadelesinde 7. basamaktaki Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Çorum FK, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.
Yarın oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

