Karabük Postası tarafından
19 Temmuz, 2021 09:08 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Jandarma ekiplerinden sürücülere çay ve şeker ikramı

Kastamonu’da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan “Yaşam için kısa bir mola” uygulamasında uzun yolculuk yapan sürücüler dinlendirilerek, çay ve şeker ikramı yapıldı. Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, drone kullanarak il girişlerinde yol kontrolünde bulundu. Karabük-Kastamonu karayolu üzerinde Yeşilova Yol Kontrolü noktasında Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yorgun ve uzun yoldan gelen sürücüleri durdurarak onlarla bir süre sohbet etti. Sürücülerin özellikle emniyet kemeri takmaları konusunda tavsiyelerde bulunan ekipler, İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan “Yaşam için kısa bir mola” uygulaması kapsamında sürücüleri misafir etti. Uygulamada uzun yolculuklar yapan sürücüler, ekipler tarafından durdurularak araçtan indirildi. Sürücüler ve aileleri uygulamanın yapıldığı bölgedeki gölgelik alanda misafir edilerek, çay ve şeker ikramı yapıldı. Ekipler, ayrıca sürücülerin Kurban Bayramını kutlayarak broşür dağıttı. Kontrollerin bayram boyunca devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da yaşlı adamın canice öldürülmesiyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi

Çorum’da cesedi parçalanmış halde bulunan 76 yaşındaki Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Zanlının, yaşlı adamı bağ evinde öldürdükten sonra üzerine benzin döküp yaktığı ve ardından cesedi parçalayıp dere yatağına attığını itiraf ettiği öğrenildi.
Çorum’da 6 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra, parçalanmış cesedi dere yatağında bulunan 76 yaşında Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili, Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde gözaltına alınan Ali Osman Kaya’nın komşusu A.F.K.’nin ardından, ağabeyi A.K., babası Y.K. ve akrabası H.A. da gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri süren A.F.K.’nin ifadesinde, "küfür sebebiyle tartıştıkları Kaya’yı birlikte gittikleri bağ evinde tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra, cesedini benzin döküp yaktığını ve parçalara ayırdığını söylediği öğrenildi. A.F.K.’nin cesedin bulunmaması için ormanlık alandaki dere yatağına attığını söylediği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin