Reklam
Reklam

İstinat duvarı çöktü, sokak trafiğe kapatıldı

istinat duvari coktu sokak trafige kapatildi yKWl65bw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Şubat, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0

SAMSUN (İHA) – Samsun’da istinat duvarının çöktüğü sokak trafiğe kapatılırken, uçurum ile yol ortasında kalan bir araba ise halatla çekilerek kurtarıldı.

Olay, İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi Uygur Türkleri Sokak üzerinde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, dün geceden itibaren yağışların tesirli olduğu Samsun’da 2 mesken ortasında kalan istinat duvarı çöktü. Yolun bir kısmı da kayan toprakla uçuruma giderken, park halindeki bir araba yol ile uçurum ortasında kaldı. Olay yerine AFAD, itfaiye ve polis grupları sevk edilirken, araba halatla çekilerek uçuruma düşmekten son anda kurtarıldı.

Otomobilin kurtarılmasının akabinde ziyan gören elektrik telleri ve öbür irtibatlar emniyete alınırken, yol da insan ve araç geçişişine kapatıldı. Yetkililer, gerekli incelemeleri tamamladıktan sonra yolun akıbetinin belirli olacağını bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin