Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Islah yapılan dereye serinlemek için girdiler

Düzce’de hava sıcaklıklarından etkilenen çocuklar, ıslahı yapılan ve girilmesi yasak olan Uğur Deresi’nde serinliyor.
Hava sıcaklıkları Düzce’de 35 dereceye kadar çıkınca, serinlemek isteyenler Devlet Su İşleri tarafından ıslahı yapılan ve girişlerin yasaklandığı Uğur Deresi’ne gidiyor. Çocuk ve gençlerin girdiği derede iş makineleri tarafından oluşturulan havuz bölgesine giren çocuklar hiçbir tehlikeye aldırış etmiyor.
Sıcaklıklarda serinlemek için dereye girdiklerini söyleyen çocuklar, “Havalar çok sıcak, 35 dereceye kadar çıktı. Biz de yer yaptık arkadaşlarımız ile yüzüyoruz. Tehlikeli olmasına rağmen bize fark etmiyor. Bize göre çok iyi hava sıcaklığı var. Bu havaya göre çok iyi sıcaklık var. Yüzülebiliyor. Hava çok sıcak olduğu için yüzmeye geldik. Ailemiz burada yüzmemize kızmıyor. Bazı yerler tehlikeli ama çok da tehlikeli değil” şeklinde konuştular.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da bir evde yapılan aramada uyuşturucu yakalandı

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca bir ikamette yapılan aramada uyuşturucu husus ile ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir şahıs tutuklandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca tespiti yapılan bir şahsın ikametinde arama yapıldı. Aramada sentetik ecza hapları, 19 gram amfetamin sıkılmış halde tütün, 1 adet ruhsatsız tüfek ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği bedellendirilen bir ölçü nakit para ele geçirildi.
Olayla ilgili iki kuşkulu şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K. tutuklandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.